Vi får ofte breve fra læsere, der har læst vores artikler – og derefter været ude og prøve tingene af i praksis. Her får du en beretning fra nordmanden Øystein Hovlid:

– Tusind tak for de fantastiske artikler om release-takler i Fisk & Fri. Jeg blev straks inspireret til at prøve min egen variant over taklet optimeret til pladeblink – med stor succes, starter Øystein og fortsætter: – I denne sæson har jeg fået omkring 100 ørreder med en landingsprocent på cirka 80 % med havørreder op til 3,5 kilo samt et par laks. Og på de større fisk er landingsraten omkring 90 %. Jeg har fisket meget efter havørred i 30 år og er 99 % sikker på, at det virker bedre end de normale metoder – og jeg har nu fået et langt mere giftigt blink, fortæller den gæve nordmand. – En af mine venner prøvede også release-taklet på en fjeldtur og han havde de samme erfaringer og vil aldrig fiske med andet. Min konklusion er, at jeg aldrig nogensinde kommer til at fiske med de traditionelle teknikker igen. Det her – det virker bare, slutter Øystein Hovlid.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This