Anders Ellevang Petersen med sin flotte havørred på 8,6 kg fra den svenske skærgård.18.10.10 – DEN ÅRLIGE SKÆRGÅRDSTUR efter gedderne var som så, da Anders Ellevang Petersen sammen med sit fiskekonsortie var på tur, men den blev heldigvis reddet på en lidt usædvanlig måde.

– Efter en lang dag på vandet med resultatløst jerkbait-fiskeri blev agnen skiftet til mit bedste våben til gedder, et 35 gram Atom blink med en gummi-blæksprutte monteret på trekrogen, fortæller Anders i sin fangstrapport til Fisk & Fri. – Allerede efter

kort tids fiskeri med blinket kom drømmehugget! Fisken gik i overfladen og gik helt amok. Den tog flere gode udløb og min nyindkøbte jerkbait stang måtte stå sin prøve, og først da fisken svømmede parallelt med båden i det spritklare vand, gik det op for mig hvor stor den var og at det ikke var en gedde, men en havørred, fortsætter Anders. Anders og hans makker intet fangstnet med i båden, så de måtte forsøge at håndlande fisken. Det lykkedes heldigvis i andet forsøg. – Da skønheden lå i bunden af båden blev der jublet i nærmest overdrevet stil! En flot havørred på hele 8,6 kilo og 93 centimeter.

Geddeturen til Sverige var helt sikkert reddet reddet – også selvom det ikke var en gedde der lå i båden, fortæller en glad Anders afslutningsvis i sin fangstrapport.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This