Flot, flot fluefanget havørred fra Møn til Nikolaj Martins. Fisken vejede 4,12 kilo fordelt på 71 centimeter.28-04-2012 – DEN 14. APRIL vil en rigtig, rigtig god fiskedag for Nikolaj Martins. Tidlig på dagen havde han været en tur på havet med sin svigerfar, hvor de havde fanget torsk op til tre kilo. Men aftenen skulle bruges med fluestangen på et rev ved Møn.

Inden for en halv time var to ørreder landet på mellem et og to kilo.

– De tog meget forsigtigt, og fluen, en Kobberbasse i str. 8, blev fisket i lange og langsomme træk. Stod og surmulede lidt over at jeg ikke kunne få nogen fisk med lidt størrelse, da der var nap igen. Denne gang var der lidt vægt bag og da fisken lidt efter gik fri af vandet, begyndte mine knæ at ryste, fortæller Nikolaj

– Fisken var stor, men hvor stor viste jeg ikke, så jeg fortalte mig selv en million gange under fighten, at fisken skulle på land. Ned af stenen, ind på kysten og frem og tilbage for at undgå de mange sten. Første gang fisken kom ind og skulle landes, gik den tilbage mellem mine ben. Trejde gang var lykkes gang. Fisken kom på land og jeg var hel vild, slutter Nikolaj der nu har en personlig havørredrekord på 4,120 kilo med en længde på 71 centimeter.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This