Thomas Anker med en fin havørred double på 2,5 kilo og 2,0 kilo fra Bornholm. Begge fisk tog et Hammeren blink i sort og rød.5.3.2011 – THOMAS ANKER er en ivrig kystfisker fra Bornholm og har tidligere på året fanget flere rigtig gode kystørreder. Nu er Thomas på banen med endnu en melding om de seneste fangster!

– Den 19. februar var jeg taget på kysten igen, og denne gang fangede jeg to fisk fra to forskellige steder på samme dag, beretter Thomas. – Efter ti minutter det første sted var der bud efter Hammeren-blinket i sort og rød, og efter en spændende fight kom den første havørred på land efter en hurtig, men spændende fight. Fisken vejede 2,5 kilo.

Lidt senere kørte videre til en af mine yndlingspladser. Også hér fik jeg hurtigt bid! Først fik jeg en skøn blank havørred på 2,0 kilo og blot fem minutter senere fik jeg en nedgænger på omkring 3 kilo, som selvfølgelig blev forsigtigt genudsat. Det har været en rigtig god dag, og da jeg jo kun er 17 år, så får jeg forhåbentlig mange af disse dage endnu, slutter en glad Thomas i sin rapport til Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This