DEN FØRSTE HAVØRRED er noget helt særligt, uanset størrelse. Vi har fået en fangsrapport fra Martin Pedersen fra fyn, som har landet sin første fluehavørred.

– Jeg havde været på fluefiskerkursus en weekend og syntes egentlig det gik godt, men da det vat tid til at komme ud på egen hånd følte jeg ikke at jeg kunne huske ret meget af det jeg havde lært. Jeg var sikker på at jeg gjorde det forkert hvilket resulterede i at jeg lagde fiskeriet på hylden et stykke tid.

Men da jeg gik på barsel besluttede jeg mig for at tage det op igen. Jeg købte ny stang og eksperimenterede med lidt fluebinderi. Jeg var ude en del gange, men følte stadig ikke rigtigt det kørte for mig så jeg spurgte dem jeg kender til råds og jeg beklagede mig dagligt til kæresten, da mit højeste ønske var at fange en havørred.

En dag da jeg var forvist fra hus og hjem på grund af mødregruppe tog jeg på kysten igen. Jeg fiskede længe uden at mærke noget så jeg besluttede mig for at tage hjem, men ville lige ligge et par kaste mere inden jeg kørte. Bum! Så var den der. Jeg blev helt vildt. Adrenalinen pumpede i min krop, men jeg fik taget mig sammen og fightede den stille og roligt ind.

Den var kun lige 40 centimeter, men det var min første rigtige så jeg måtte have den med hjem. Jeg var meget stolt og sendte billeder til alle jeg kendte. Da jeg kom hjem ringede jeg straks til min far og vi hentede Smokey Joe og røgede den. Der var lige til røget havørred på frisk franskbrød til min lille familie og min far. Det var en dag som jeg vil huske altid, slutter den stolte fanger.

Der skal lyde et stort tillykke til Martin. Den første er oftest den sværeste og vi er sikre på at der kommer mange flere.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This