Mårten Dahlqvist fra Sportsfiskedepån med en håndfuld fisk fanget på Sølvpilen fra Magic Minnow.08.09.2010 LIGE NU er der fuld fart på havørredfiskeriet i både Danmark og Sverige. I den svenske del af Øresund er det på høje tid, for allerede d. 15. september slutter sæsonen og ørrederne fredes.

Fredrik Lundblad der er sælger for Fairpiont Outdoors / Kinetic i den sydlige del af Sverige, ved hvor ørrederne skal findes og fanges. Denne weekend tog han således et par gange på bådfiskeri i den nordlige del af Øresund.

Den første tur foregik midt om natten fredag aften. Fredrik havde inviteret vennen Christian Ekvald af sted på dennes anden fisketur nogensinde og fiskeriet foregik på 1 ½ meter vand i et sandet område, hvor havørrederne jagter tobiser. Under kastefiskeri med 24 grams Magic Minnow Sølvpile i farverne Sinking Wedding og Sea Bass lykkedes det for de to at lande 8-9 torsk og 3 ørreder i løbet af et par timer. Den største havørred var på 60 cm, og der var desuden kontakt til flere andre fine fisk, hvoraf 3 ørreder blev mistet.

Den følgende søndag var Fredrik tilbage på vandet mellem kolkken 5 og 7 om morgenen. Denne gang i selskab med Mårten Dahlquist fra butikken Sportsfiskedepån. Så snart deres Sølvpile ramte vandet var der fisk og de oplevede et sandt bådfiske bonanza, hvor resultatet var 7 ørreder over 50 cm. Den største var på 65 centimeter og lige over 3 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This