– Uret var sat til klokken fem, men jeg vågnede før uret og tænkte – nå så står jeg da bare op og tager afsted, beretter Kenneth Seir Petersen. – Jeg var på det første spot klokken fem. og fik fisket det godt af i et par timer, men der var intet andet end næbdyr. Nu stod valget mellem at tage hjem eller prøve det spot, som jeg havde fundet på Google Maps flere dage forinden. Og da familien nok alligevel ikke var stået op, bestemte jeg mig for lige at prøve spottet af en times tid.

– Det skulle vise sig at være en god løsning, for der skulle ikke andet end tre kast til med min OLR wobler i farven Reefshark, så var mit livs havørred på krogen. Havørreden sprang fri af vandet en 3-4 gange og hver gang jeg fik den en lille smule indad imod land, så stak den af igen. Mellem en masse blæretang og store sten fik jeg til sidst kantet fisken i nettet, hvortil der kom et udbrud som nok kunne høres helt til Fyn.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This