– Min makker og jeg var taget til et nyt og spændende sted, som vi kun havde besøgt med en kande kaffe et par gange før, fortæller Lasse Sørensen. – Men – så kom dagen endelig, og der var 10 m/s fra syd. Shit tænkte vi begge to og tog en slurk kaffe mere, hvorefter vi snakkede om, hvordan vi kunne gribe pladsen an under disse svære forhold.

– Vi havde fisket på pladsen i nogle timer, og jeg var lige ved at sige til min makker ”jeg tror sgu ikke rigtigt på det mere” og ”skal vi se at komme videre til næste sted”. Men idet, jeg tænkte dette, så jeg pludselig en havørred, der jagede i overfladen. Jeg kaster et langt kast og pulsen er helt oppe. – Kom så, tænkte jeg.

– Andet kast blev lagt ud – og RUSCH! Så var der fisk på. Linen kørte ud af mine fingre, som om jeg havde fat i et damplokomotiv, men jeg fik kørt linen på hjulet efter lidt tid, og så begyndte fighten! Det var en større fisk kunne jeg mærke. Jeg råbte på min makker, at det var en god fisk, så han løb straks som en anden marathonløber for at hjælpe med at nette fisken.

– Havørreden var stærk og trak line ud af mit Waterworks Force hjul af flere omgange, mens mine ben rystede i frygt for at miste fisken, men til sidst fik jeg den nettet. – YESS, råbte jeg så højt, at jeg nok kunne høres på flere kilometers afstand. Fisken vejede 2.2 kilo og målte 57 centimeter. En fed afslutning på en lang og skøn dag på kysten, slutter Lasse sin beretning til Fisk & Fri.

Har du også haft en god oplevelse ude ved vandene, som du vil dele med Fisk & Fris brugere- så tøv ikke med at kontakte redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Shimano Ultegra

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This