– Fridag var lig med fiskedag, så forleden skulle min fiskemakker og jeg ud at prøve et af vores faste fiskespots, fortæller Robert Nielsen. – Normalt på denne årstid, fisker jeg altid med bombarda og flue, men på mine sidste to ture, havde jeg dog ikke mærket eller set skyggen af fisk. Derfor valgte jeg, at prøve mit trofaste “sømmet” i rå.

– Vi gjorde, som vi plejede og gik ud på den første revle, hvor vi kastede derudaf med nogle enkle kast ind over badekarret. Der gik ikke længe, før jeg havde en følger ind over badekaret, men jeg kunne ikke få den til noget og forsatte. Vi havde kontakt til flere fisk, men uden at fange noget.

– Herefter tog vi en velfortjent pause – og overvejede om vi skulle kalde det en dag, eller give det et skud mere. Vi tog selvfølgelig en tur mere, men med mere fokus på badekarrene. Denne gang valgte jeg at gå inde på stranden og fiske ud over badekaret. Efter et par kast fik jeg en fisk på omkring målet, som hurtigt kom ud igen, og vi forsatte fremad. Jeg tror vi begge blev overraskede over, hvor mange fisk sådan et badekar kan indeholde.

– Vi havde rigtig mange kontakter, men de var forsigtige. Jeg gik og overvejede, om jeg skulle skifte til bombarda og flue, da jeg pludselig får et godt og hårdt hug tre meter fra land, og det var en rigtig fin overspringer på 53 cm. Lykken var gjort, så jeg overvejede at stoppe fiskeriet, da jeg havde fået, hvad jeg var kommet efter, men vi var jo kun halvvejs gennem badekaret, så efter en kort pause forsatte jeg, og så kom hugget, hvorefter endnu flot overspringer viste sig i overfladen 3-4 meter ude foran mig.Jeg kunne se, at det var en rigtig god fisk og efter en kort, men en intens fight, hvor den fik taget nogle gode udløb, kom den i nettet: 64 cm sølvtøj. Min fiskedag sluttede med at sidde på stranden og nyde solen og det gode vejr med et smil på læben. Min fiskemakker fange en regnbueørred på 4-5 kg.

En helt fantastisk dag, hvor det var badekar fiskeriet der gjorde udslaget.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This