Skærtorsdag var kursen sat mod det sydlige Fyn, og det var tidligt om morgenen, fortæller Kasper Knage. – Gutterne blev samlet op, og så var det bare afsted. Vi ankom til pladsen og blev mødt af 12 sekundmeter lige i hovedet. Vi fik samlet stumperne og gik mod fiskepladsen. Allerede efter 5 minutter havde jeg en følger på omkring målet, og jeg råbte straks til gutterne; ”næste kast, der har jeg en fisk!”. Men den kom aldrig igen. Jeg skiftede efterfølgende agn til en stor hvid og pink gennemløber fra Kingstrout Lures – ”Klint Edition Viggo”.

– Vi fiskede videre op langs kysten og cirka 10 minutter efter, sagde det smask helt ude i kastet. Jeg kunne mærke, at det var en god fisk, for stangen flexede helt ned i korkhåndtaget. Jeg landede fisken, og vi kiggede alle på hinanden, hvorefter jeg sagde; ”kæft en pokalfisk”. Og så var dagen ligesom i gang! Jeg hoppede ned bagerst i rækken og lod min kammerat Mathias Spurr gå forrest. 20 minutter efter råbte han; ”jeg har bid”. Jeg kunne se på stangen, at den også var i bund, som jeg lige havde oplevet det selv. Vi løb hen til Mathias, og da fisken kom tæt på, kunne vi se en rigtig fin fisk. Mathias kanede fisken ind, og denne gang råbte vi alle af fiskeglæde. Mathias’ første 60+ var hermed i hus.

– 10 minutter efter landede min anden kammerat Johan en fin fisk på 46 cm, og i det næste kast han tog, fik han en på 50 cm. Der var mange store sten, så spændingen steg, da den tog et udløb hen mod de større sten. Heldigvis fik vi dem begge godt op på land. Alt i alt en magisk dag på kysten, med masser af action. Knæk & bræk derude.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This