Sverre Quist har haft en del ture i Isefjorden på det sidste, men på trods af ihærdige anstrengelser, så har han ikke haft en eneste fast fisk på nogen af turene. Det var derfor en lettelse for den ihærdige fluefisker, da han omsider rendte ind i en god stime i går.

– Jeg startede ved solopgang på vestiden af fjorden, hvor jeg ikke mærkede så meget som skyggen af en fisk, fortæller Sverre. – Jeg flyttede derfor over til en plads på østsiden, hvor jeg havde en god formodning om, at der skulle være fisk. Det holdt heldigvis stik, og da jeg havde fisket lidt, begyndte der pludselig at ske noget. Inden for en halv time fik jeg flere hug inklusive en ekstremt fed og flot havørred på knapt halvmeteren. Alle fiskene var proppet med børsteorm i en grad, så det bare væltede ud af munden på dem med orm, når de kom i nettet. Det var typen, der har et lilla skær over sig.

– I alt blev det til fire fisk over målet, der alle huggede på en hvid Pattegris med røde øjne. På trods af, at det var helt tydeligt, at havørrederne, jeg fangede, havde mæsket sig i børsteorm, så spottede jeg faktisk ikke en eneste i vandet, mens jeg fiskede.

– Desværre forsvandt stimen, og jeg måtte fiske cirka 20 minutter, inden jeg pakkede sammen for at samle en gang blåmuslinger til min mor, slutter Sverre.

Har du også haft en god oplevelse ved vandet?  – så husk at kontakte fiskogfri.dk med din fortælling. Du kan fange os på telefon 30 70 02 36 eller e-mail jb@fiskogfri.dk

 

Shimano Ultegra

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This