Mig og makkeren var tilmeldt fiskekonkurrencen med Snurrebassen’s Disciple i weekenden, så vi var klar til at tæske noget vand, siger Ahmet Cakaloglu. – Vi begynder fiskeriet klokken 06.00, og der var næsten ingen vind til at starte med. Først affisker vi i flere timer uden at mærke en eneste hug, men omkring formiddag begynder der at komme lidt mere vind, hvilket sætter gang i vandet, ligesom vi vil have det.

– Vi fortsætter fiskeriet med cirka 40-50 meter afstand til hinanden, og lige pludselig ser jeg en stor fisk springe fri af vandet. Jeg kigger på min makker og råber ”så du den”. Han kigger tilbage og siger ikke noget, men jeg kan se, at han er i gang med at fighte en fisk, så jeg tænker, at det må være den fisk, der sprang op. Men da jeg ser ham nette den fisk, som han har fanget, så tænker jeg – nej – det kan ikke være den fisk, der sprang op.

– Jeg tager et skråt kast over området, hvor den hoppede, og efter 10-15 hurtige omdrejninger på hjulet, siger det klask. Det er et kontant hug, og jeg ved med det samme, at det er en god fisk, da den bare går dybt. Jeg råber alt, hvad jeg kan til min makker, at det er en stor fisk, men på grund af vinden kan han ikke forstå, hvad jeg siger. Efter fem minutters fight kan jeg nette den stålblanke fisk. Da jeg ser fisken på tæt afstand råber jeg til min makker, at det er vinder fisken, men han er stadig ikke helt med på, hvad der sker, så han begynder han langsomt at gå imod mig. Da han så ser fisken, kan han godt forstå, hvorfor jeg e så glad og siger tillykke.

– Fisken bliver målt til at være 71.5cm, og det giver mig en førsteplads på dag et, men på dag to bliver min fisk slået ud af Martin Theysen, som får en havørred på 72.5cm. Det gør dog ikke noget. Jeg skal nok få den førsteplads næste gang, slutter han.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This