– Jeg har netop haft en dag på nordkysten, som blev en dag, jeg sent vil glemme, fortæller Jonas Reenberg Nielsen:

– Min bror og jeg kørte hjemmefra klokken 8.00 mod nordkysten, hvor vi havde bestemt os for en plads med gode fiskemuligheder under land, som jo mange gange er bedst på den her årstid. Vi ankom kl 8.30 til spottet, men det var optaget, så vi valgte at køre til en anden plads, hvor jeg ikke har fisket længe. Det var lidt af et sats, men det skulle vise sig at være helt rigtigt valgt. 

– Vandet var perfekt med lidt bølger og en kraftig strøm fra siden. Efter vi havde fisket en time uden nogen former for liv i den anden ende, sagde jeg, at jeg kendte et rev, som altid holder fisk, og som kun lå 10 minutters gang herfra. Vi rykkede derhen, og efter første kast med bombardaen i knæhøjt vand, viste den første havørred sig ved stangspidsen, og nappede forsigtigt i min flue. Det var gode tegn, og derefter oplevede vi et rent bonsai-fiskeri i en times tid med otte fisk på over 45 cm, som alle var helt blanke. Herefter forsvandt bølgerne samt strømmen i vandet, og så var fiskene væk. Vi valgte derfor at slutte dagen af. Det var en dag på Nordkysten, som jeg længe ville huske. Jeg valgte at hjemtage to af havørrederne på 47 og 49 cm til grillen.

 

Owner Taff Wire

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This