– I går havde jeg aftalt med en god gammel ven – Nikolaj Slobodziuk, at vi skulle på tur efter havørred sammen, og jeg skulle udvælge spottene der skulle fiskes. Sådan lyder det fra Martin Bosen. – Vi lagde ud kl 7.00 på første spot. Her var forholdende ikke optimale, men Nikolaj fik en enkelt. Herefter gik turen videre til spot nr. 2 og 3 uden succes – bl.a. på grund af meget ålegræs mm. Da vi opgav på spot nr. 3 stod vi og overvejede, om vi skulle fortsætte, men jeg havde en lille “joker” i ærmet, som vi så aftalte at slutte af på. Så det var endnu en gang afsted i bilen – og vi havde snart brugt mere tid i bilen end i vandet.

– Ved ankomsten til spot nr. 4 så forholdene rigtigt gode ud, og vi så hurtigt en masse fødeemner i vandkanten, så den fik et skud. Og sikke en oplevelse vi her havde i vente, for de næste 2-3 timer havde vi det vildeste bonanzafiskeri med over 30 havørreder i hånden – og et utal af kontakter samt mistede fisk.

– Ud af alle fiskene var kun to under målet, og dagens største var Nikolajs på 55 cm. Min største var cirka 50 cm. Vi havde flere gange, hvor vi samtidig stod med fisk på og begge landede fisk. Den ene gang kunne vi endda lande tre fisk på samme tid, da Nikolaj havde sat ophængerflue på og fik på både blink og flue. Jeg fiskede udelukkende med blink og Nikolaj fiskede med GULP orm, som blev skiftet ud med blink og ophænger flue da vinden tog til.

En helt igennem fantastisk og uforglemmelig eftermidag med vanvitigt fiskeri og fangster, som ikke kunne have været mere jævnt fordelt.. Man må sige at forårsfiskeriet virkelig er skudt godt i gang i denne uge.

 

Friluftsland

 

Martin med en af de flotte havørreder fra turen. Øverst kammeraten Nikolaj med turens største fisk.

Martin med en af de flotte havørreder fra turen. Øverst kammeraten Nikolaj med turens største fisk.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This