.– I går havde jeg fri, og vejret var super, så jeg besluttede mig for at tage en tur i havnen, hvor jeg elsker at fiske, fortæller Belal Rahim. – Min far, som er en af Malmø´s ældste fiskere har gennem årene givet mig en masse godt tips, så jeg ved lige hvor jeg skal fiske under forskellige forhold.

– Jeg lagde dog ud med at fiske tre af de normalt gode pladser uden at fange så meget som én eneste havørred på min Sandy Inline gennemløber, men på den fjerde plads var der havørredbonanza – og jeg oplevede den bedste fiskedag i hele mit liv, som du kan se på billederne. Den største havørred vejede 5,5 kilo, og jeg fik i alt fem fisk, hvoraf de to blev genudsat.

 

Tohatsu

 

Belal Abdul Rahim havørred Malmø Havn

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This