– Fiskeri om natten bliver aldrig rigtig min favorit, lyder det fra 5,. – I stedet fisker jeg efter vandstanden, og prøver at ramme den højeste vandstand, for når der kommer koldt vand ind, så skal havørrederne nok følge efterDagens fiskeri starter klokken 12.30, og lidt over klokken 13 spænder stangen op. En god fisk ruller rundt i overfladen med det øverste af haleroret fri og pisker skum. Den går dog hurtigt dybt – og trækker ud til højre samt ind mod land. Resten af fighten foregår på mellem 2 og 10 meter line fra stangspidsen mellem tangbuskene, hvor den et par gange er inde og snitte netkanten. Til sidst slipper kræfterne dog op, og den vælterom på siden, så den endelig kan nettes.

– Havørreden blev taget på en SG Sandeel motoroil på 15 gram. Havørreden var 64 cm og blev ikke vejet. Maveindholdet var rejer og tanglopper, slutter han.

Som antydet betyder eksempelvis strøm, temperatur og tidevand en del, når man skal fiske havørred på kysten. Lær mere om det i denne video på Fisk & Fris YouTube, hvor du kan abonnere gratis.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This