– Da jeg gik glip af en Gotlandstur med Team Savage Gear på grund af dårlig ryg, tænkte jeg, at jeg måtte ud og vise flaget, siger Kim Christoffersen. – Jeg var var derfor ude i et par timer, og fik da også et par gode fisk i hånden. Valget var faldet på at tage en morgentur, og det skulle vise sig ikke at være dumt. På turen fik jeg nemlig denne fine fisk i tale.– På turen prøvede jeg med forskellige Sandeel´s , hvor jeg flere gange så en trykbølge men de tog den ikke. Det var sgu da utroligt, tænkte jeg, da jeg har fanget så mange fisk på dem. Men så tog jeg et skift til Sticklebait Pencil i sølv. Der skete stadig intet, så jeg skiftede over til Sticklebait Pencil i rød/sort. I det samme så jeg en pæn fisk og kastede til den i det helt stille vand, hvorefter der kom en trykbølge mere.

– Denne gang tog den fat. Nu røg der ellers noget line af hjulet, og fisken gik fri af vandet et par gange, men det lykkedes at lande den efter noget tid. Over dagen bemærkede jeg i øvrigt, at der så småt er begyndt at komme hornfisk, slutter han.

Tjek hvordan Kim Christoffersen fisker i fjorden i denne video på Fisk & Fris YouTube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This