– Da Stevns var lukket til mit fiskeri grundet for meget vind, måtte jeg tilbage til de nordvestsjællandske kyster, fortæller Mikkel Hornbech. – Ved Flyndersø havde vi nogle følgere og faktisk nogle OK fisk mellem 50-60cm lige i starten af vores fiskeri, men de forsvandt hurtigt igen. Ved 15 tiden kørte min makker hjem, og jeg tænkte at køre en tur på gode gamle klint. Det var god beslutning for i løbet af 20 minutter havde jeg 4 små blankfisk i hånden, som hurtigt fik deres frihed

– Herefter kom der lidt mere størrelse på med fisk på 1 og 1,4 kg – og lidt efter kom der et solidt hug helt ude i kastet. En god blank fisk strøg hurtigt ud af vandet 4-5 gange, og jeg kunne hurtigt se, at det var en fisk i 2,5-3 kilos klassen. Fisken fik lov at fighte sig træt og kom i nettet første gang. Havørreden var 3,3 kg og 69 cm, og den blev fanget på en Stevnssilden på 30 gram i rå på krog str 12.

– Meeeeeeen ca en times tid efter kom der endnu en drømmefisk, for ud af bølgen efter mit blink kommer der en havørred af dimensioner, som den jeg fangede i sommer på Stevns, hvis ikke større. Men da jeg var træt og havde fanget en god blankfisk, var min opmærksomhed desværre ikke på toppen. Havde jeg for helvede bare lavet et spinstop, havde den måske nappet på, og med lidt held kunne jeg havde landet endnu en drømme fisk på de magiske +5 kg. Så til alle jer medfiskere: Husk nu spinstoppet og vær opmærksom hele tiden. For vores elskede havørred kommer altid, når du mindst venter den. Knæk og bræk, slutter Mikkel.

 

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This