I går aftes var Chris Gregers Halling på den fynske kyst med Claus Eriksen for at hygge sig med fluestængerne i ly af mørket. Men Claus tog hjem ved midnat for at sove, og det skulle han aldrig have gjort, for blot 30 minutter senere var der flex på klingen til Chris, som havde lånt et par gode fluer af Claus:

– Da jeg pludselig var alene, begyndte der at ske noget. Der kom liv – og en hel del af det, fortæller Chris. – Især på den ormeflue, jeg fik af Claus, var der god action på de mindre fisk op til lidt over målet – præcis som Claus havde spået. Jeg hørte dog lidt grovere fisk derude i mørket, så efter et stykke tid satte jeg min egen gode gamle Sølvræv på for enden af forfanget, og den gad de mindre fisk ikke at have. Til gengæld valgte den havørred, som du ser ovenfor at tage den, og den var tæt på at sprænge konditionsskalaen… Se – det kalder jeg en god halv nat på kysten, og det er nok ikke sidste gang, at jeg har fisket den plads i år.

I fish… also after midnight… therefore I am.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This