– Magnus Nielsen og jeg havde besluttet at tage ud at fiske lørdag, fortæller Rajeeth Sivam. – Valget stod mellem Limfjorden eller Djurslands yderkyst, og valget faldt på Djursland.

– Vi kørte ned til Helgenæs og fiskede et par timer uden held, så vi besluttede os for at finde en anden plads. Da vi ikke er så kendt på Djursland, ringede vi til vores ven Steffen Andersen, som forslog os at køre til Jernhatten. Det gjorde vi så, og det viste sig også at være en god idé.

– Da vi kom derned, mødte vi en, der havde fisket der fra om morgenen. Han havde haft et hug – og set flere fisk. Så vi tog chancen og fiskede. Efter en lille times så vi en fisk i overfladen, som tog efter fluen uden held. Efter ti minutters fiskeri fik jeg en lille på 41 cm. Magnus gik længere ned ad kysten, og der fik han på spinnestangen en på 44 cm.

– Vi snakkede så om, at vi skulle til at køre hjemad, men besluttede os for lige at tage et hurtig træk, der hvor jeg fik min fisk. Magnus havde lige gået forbi med spin, og jeg kom fem minutter efter med fluen. Pludselig troede jeg, at jeg havde fået fat på noget blæretang og gav et hårdt ryk i linen. Men efter et splitsekund opdagede jeg, at det var en fisk og ikke tang. Til at starte med troede jeg, at det var en havørred omkring de 50 centimeter, indtil jeg så den gå fri af vandet… Efter 10 minutters fight kunne Magnus få den smukke stålblanke fisk, som du ser på billedet, i nettet. Havørreden var 65 cm lang.

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This