Det er ikke altid, at det kan svare sig at gå langt – samt at de bedste fisk hugger længst væk fra P-pladsen. Det måtte Morten Svendsen sande i går:

– Efter en hel dag på spidsen af Enebærodde med kun to undermålere som resultatet, besluttede jeg mig for at prøve på Den Dovne Mands plads på vejen hjem. Efter en halv times fiskeri, var jeg lige på vej til og stoppe, men da jeg havde en god fisk efter et par gange og kun fik et lille nap, besluttede jeg mig for at være lidt tålmodig: Jeg gav den en pause på 10 minutter, og så huggede den samt leverede en super god fight. Havørreden blev fanget på Sømmet og var 64 centimeter samt vejede 2,5 kilo, slutter han.

Har du selv været på kysten efter havørred hører vi meget gerne fra dig. Sind din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This