– Møn er jo kendt for den storslående natur og flotte havørred, men jeg vil dog sige, at sidstnævnte er der længe imellem. Heldigvis, for hvis det var så nemt, ville det jo ikke være sjovt. Sådan lyder det fra Jan Beier Rasmussen.

– Her i går sendte en varm vind over Østersøens kolde vand i den grad havørrederne på ædetogt, og jeg målte hele 16 grader i luften langs klintekysten. – Jeg havde spændt min Sportex Beyond op med et 30 grams S Blink fra Grizzlylures, som blev sendt ud i den varme vind og placeret præcist på siden af revet. Der var hug med det samme, og efter en hurtig fight kunne jeg nette denne fine 65 cm overspringer. Knæk og Bræk derude, slutter Jan.

På fiskogfri.dk modtager vi meget gerne fangstrapporter, mens de er dugfriske – og helst inden du har lagt dem på facebook. Send din beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This