– Jeg har netop været ude på en kombineret film/fisketur i Københavns Havn – og havde sporadisk forsøgt flere steder, fortæller Raymond Holm, der er kendt for sine mange fede undervandsfilm af alt godt fra havet.

– Da jeg kom til den nye plads, så jeg efter kort tid aktivitet flere steder, og der var blandt andet en del småsild på flugt, kunne jeg se. Jeg gav derfor området lidt mere tid, end jeg normalt ville have gjort, hvilket viste sig ikke at være så tosset en idé. Pludselig fik jeg et tungt hug, som jeg først troede var en torsk, men det viste sig at være et sandt “Beast from the East”, som havde inhaleret min reje. Den store havørred leverede en værdig fight, med masser af tunge rusk, udløb og spring. Sikkert på land viste den sig at være 4,9 kilo fordelt på bare 68 centimeter, så den har nok ikke lidt nogen nød… 

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This