– Der var lovet masser af storm og regn, da jeg skulle ud sidste gang, fortæller Kasper Beck. – Det kriblede i hele kroppen for at komme afsted, så jeg måtte ud og se, om jeg kunne nå det efter jobbet – og inden vind og vejr for alvor ville gøre fiskeriet umuligt.

– Vinden var allerede kraftig på de mere åbne kyster, så der var intet andet valg end at trække ind i fjorden. Selvom drømmen om den store overspringer nok er nemmest at få realiseret ude på kysten, gik jeg da med et lille spinkelt håb om at det også kunne lade sig gøre at finde en blank fisk inde i fjorden.

– Jeg kom ned til en plads, der nærmest lå for meget i læ, og man skulle godt ud før vinden fik gang i vandet. Men jeg kender bunden her, og ved at der både er nogle gode sten og masser af muslinger. Så det skulle have et skud. Allerede i første kast var der et godt puf til blinket, og inde over det lave vand kunne jeg se en fisk følge efter. Jeg standsede indspilningen lige over en sandplet, og blinket dykkede på ca. 30 cm vand, men fisken var ligeglad og strøg med ned og samlede blinket op fra bunden. Efter en fin fight lå der en havørred omkring de 50 cm i nettet, hvor den glimtede om kap med min gennemløber fra 60lures – Skinz.

– Fedt tænkte jeg, der var da fisk på pladsen. Lidt længere nede på strækket kom der et godt stort område med en del blandet bund, og et kast blev lagt skråt ind mod vandkanten, så blinket ville blive trykket skråt ud fra det lavvandet område. Med det samme jeg startede indspilningen, opstod der et kæmpe V 2-3 meter ved siden af hvor blinket landede. Mit hjerte hoppede op i halsen, for uanset hvad det var. Så var det stort!

– Den fulgte hidsigt efter og slog nogle skarpe sving bag blinket. Et hurtigt spin-stop, og fisken var solgt. Den slog til så snart jeg startede indspilningen igen. Straks efter var endnu en vild fight på det lave vand igang, indtil jeg kunne nette en super flot fisk på intet mindre end 65 cm! Og den var endda helt blank, som var det oprindelige mål for turen. Begge fisk blev fanget på gennemløberen Skinz fra 60Lures. Forude venter der et par laaaaange dage, da jeg først har tid til at komme ud og fiske igen om et stykke tid. Knæk og bræk derude, slutter han.

Stay tuned på fiskogfri.dk, hvor vi om et par dage holder en konkurrence, hvor du kan vinde en fin stak fede kystblink fra Sixty Lures.

 

Hvidovres Sport

 

Kasper Beck med en af sine fine havørreder taget på Skinz-blinket.

Kasper Beck med en af sine fine havørreder taget på Skinz-blinket.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This