– Den sidste uges tid er det blevet til en del korte men effektive ture på kysten, og det har kastet ca 50 havørreder af sig i blandede størrelser, fortæller Martin Bosen. – Fem fisk har været omkring de 60 cm, som denne fisk på billedet, der desværre var garnskadet, hvor den havde fået ødelagt bugfinnen og rygfinnen. Fisken blev genudsat efter et billede.

– Havørrederne er i den grad på finnerne lige pt, og specielt de lidt mindre agn har kastet godt med fisk af sig. Jeg har især fisket med agn fra 7 op til maksimalt 13 gr, og det har fiskene reageret voldsomt på. Mit fiskeri har især været koncentreret omkring vandskifte, og det har da også været der, at de virkelig var i hugget. Jeg har flere gange oplevet ultra forsigtige hug, samt fisk der var meget yderligt kroget og tit røg af igen, men tæt på vandskifte ændrede de adfærd og begyndte at hugge mere hårdt til.

– Jeg fortsætter nogen uger endnu med de mindre agn og et forholdsvis let set-up, inden jeg går op i agnstørrelser hen imod sommerperioden, hvor bl.a. Møns kyster og rev skal “prygles” igennem med det konventionelle kyst set up – samt betydeligt større blink og woblere.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This