Der bliver fortsat landet fint med blankfisk på Skånekysten og Senad Alkovic har som sædvanlig været på pletten:

– I går havde jeg egentlig tænkt ikke at fiske på grund af den hårde vind fra syd, hvilket ikke gør det let for en fluefisker på Skånekysten, men jeg kunne alligevel ikke dy mig, da jeg pludselig havde en god fornemmelse i kroppen. Jeg tog derfor et par timer til kysten, hvor jeg på min Polar Magnus fik et seriøst hug. Fisken kæmpede virkelig godt i den hårde strøm og de støre bølger, men den landede til slut i mit net. Fisken var 70 cm og cirka 4 kilo, slutter han.

Savner du lidt inspiration til dit kystfiskeri, så tjek vores store artikelarkiv, hvor der er masser af kystartikler her – og flueartikler her.

Har du selv fanget en flot kystørred, så send os gerne din beretning samt et godt foto på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This