– Her til morgen var der tid til en lille hurtig morgentur, fortæller Martin Bosen. – Valget faldt på fjorden, hvor jeg ville fiske helt ude i udmundingen, da forholdene her burde være til godt fiskeri. Grejet blev et helt let set-up, som jeg rigtigt tit ynder at bruge. Den første halve time var der intet liv, men så gik det pludseligt i gang, og fiskene kom i en lind strøm. Størrelserne var rigtigt fine, og jeg var rigtig godt tilfreds med, at jeg havde fundet en stime gode blankfisk. Fisken på billedet på cirka 60 cm blev dog lidt en trøstepræmie, da en betydeligt støre fisk huggede hårdt og kontant. Den valgte dog desværre at hoppe af krogen efter et minuts fight. Alt i alt en fed morgentur med masser af flex samt store stærke blankfisk, som gav mig nogle forrygende sjove fights på det lette UL-grej. Fiskene huggede på en lille 8 grams gennemløber.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This