– Forleden havde jeg en aftale med min ven Mads Kentov, som er en af de mest ihærdige og dygtige lystfisker, jeg kender, fortæller Nicolai Dominik. – Planen var, at vi skulle en tur på kysten før solens frembrud med tanken om, at finde en overspringer. 

– Uret ringede klokken fire efter skiftet til sommertid, hvorefter det var op og i tøjet, morgenmad – og så afsted mod kysten. Vi kom ned til pladsen og overraskende nok, havde vi det hele for os selv. Jeg fik rigget til, og så gik vi ellers i gang med fiskeriet. Vandet var havblik men små bølger tog en smule til i løbet af nogle minutter. Undervejs så vi ingen fisk i overfladen, alt imens vi affiskede en masse vand. Vi så et stjerneskud og samtidig kom der mere svæv og uro i vandet. Her tænkte vi begge, at det her må give fisk. 

– Bang! Pludselig flexede min Westin W6 igennem, og fisken tog derefter kæmpe udløb, alt imens bremsen på mit hjul hylede der ud af, selvom den var stram fra starten. Med det samme vidste jeg, at dette var en god fisk. Fisken gav den vildeste fight, og den ville ikke overgive sig sådan lige med det samme. Den tog adskillige udløb, og det mislykkes med en landing af fisken første gang, men til sidst kunne jeg heldigvis kane den i nettet. Det var en smuk og blank 60+ blank fisk i god kondi, der huggede på sømmet fra Westin.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This