– Efter en sløv start på havørredfiskeriet i 2023, hvor jeg har haft 8 ture og kun en lille undermåler, tog det hele en vild drejning d. 2. april, fortæller Per Kinly. – Jeg tog til et af mine ynglingsspots på smukke Mols, hvor en kold nordøsten vind, lavvande og fuld sol skulle vise sig at være den rigtige kombination. Efter en halv times fiskeri var der hug, og det var en fin havørred på 63cm, som blev genudsat. Men det lugtede af mere. 

– Og ganske rigtigt. Snart fik jeg et tungt hug med efterfølgende udløb og kampen var i gang. Fem minutter senere kunne jeg lande en smuk blank havørred på 77cm, hvilket er min personlige rekord. Jeg begyndte mit havørredfiskeri for ca. 10 år siden, og indtil denne smukke fisk huggede var min PR 67cm. Nu er mit næste mål er nu 80+ Fisken er taget med en 9 fods spinnestang og en Sandeel 19grams gennemløber, slutter han.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This