– Den seneste tid har jeg oplevet et svært fiskeri, fortæller David Johnsen. – Men her til aften på en meget spontan tur skulle vi lige nå ud og have et par kast, efter det blev fyraften klokken 17.00. Det skulle gå stærkt, da vi kun havde time til solnedgang.  Men mere skulle der heller ikke til, fordi efter blot en halv time fik jeg denne flotte blankfisk med helt løse skæl på omkring 60cm helt inde på lavt vand – netop fordi at jeg havde glemt mine waders i farten. Jeg måtte kaste inde fra stranden i gummisko med min Westin W10 Spin monteret med en Salty Inline fra Westin.

Husk, at de fem første, der fanger en stor, blank havørred over 5 kilo på en Westin kystagn, vinder en W10 Spin kyststang. Læs mere om konkurrencen – Westin Kyst Cup her.

 

GrejXperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This