– Jeg var ramt af forkølelse samt ondt i kroppen, og kunne ikke lade være med at tænke på, om jeg var ved at få Corona, fortæller Milivoj Saric fra MS-Lures. – Der var derfor ikke andet at gøre end at komme ud for at blive testet. Da jeg fik testresultatet, var den heldigvis negativ, så nu skulle jeg ud og prøve mit F-22 blink, som jeg har lavet i 26 grams udgave. Den gik vildt godt i vandet, og jeg fangede mange flotte fisk.

– Der var næsten vindstille, og vandet var godt farvet vand fra den tidligere østenvind. Jeg fik en fin 50 centimeters havørred allerede i første kast som fik frihed igen, og så kørte det ellers bare. Jeg var faktisk alene på pladsen den første time, hvilket efterhånden sker ret sjældent på Stevns. Fantastisk tur, slutter han.

Har du selv været ude på kysten hører vi meget gerne fra dig. Send os din beretning til jb@fiskogfri.dk eller skriv på sms til telefon 30 70 02 36. Skriv gerne 10-20 linjer og medsend et godt foto – gerne vandret.

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This