Vi har nu hørt fra flere kanter nu, at der er godt gang i børsteormene rundt omkring, så hvad kan være mere oplagt end at få luftet børsteormsfluerne:

– Forleden, hvor der var blæst men masser af sol, besluttede jeg mig under en tur til svenskekysten for at prøve at finde et lavvandet område, som potentielt kunne give en fin fisk. Sådan lyder det fra Afif Kurjieh. – Jeg havde kun mulighed at fiske ind mod land, da det blæste en kraftig modvind, så det skulle være et lavvandet område, hvor jeg kunne vade ud og fiske ind mod land. På denne måde kunne jeg også udnytte solen i det kolde vand.

– Den første plads gav ikke noget, så efter en time rykkede jeg videre til en anden plads. Efter to kast med fluestangen sad der en fin blank havørred, som gav en fantastisk fight. Det var lige, hvad jeg havde brug for efter alle de ture, som kun gav mindre fisk. Eller sagt på en anden måde – denne fisk var godt tiltrængt. Længden var 64 cm, og vægten sagde 3,1 kilo. Den blev taget på en Scott Sector stang klasse 6 – og der sad en børsteormsflue for enden af forfanget, slutter han.

Har du selv fanget en flot fisk, så tøv ikke med at kontakte redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Der er nu godt gang i børsteoirmene mange steder. Disse er fra Isefjorden forleden. Folto og filmklip: Thomas Ejdrup Angler.

Der er nu godt gang i børsteormene mange steder. Disse er fra Isefjorden forleden. Foto og filmklip: Thomas Ejdrup Angler.

 

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This