– Der kan være langt imellem overspringerne, men er man besluttet og sikker i sin sag, så skal man nok finde nogen, fortæller Thor Bentzen. – Vi lagde derfor en plan i forhold til vind og vandstand – og ankom til pladsen, hvor vi mødte to af vores venner Claus Kroman og Lars. Herefter stod den på både hygge og fiskeri, og vi voksne fik lidt grønlændere. Marco fiskede super koncentreret, og fik så et kanon hug på hans UL-stang, men efter en kort fight tabte han den. Vi så blinket i overfladen. – Pis sagde han, men med is i blodet tilføjede han, at der er flere, for de går i flok – og så fiskede han ellers videre med blinket. Pludselig fik han et kanon hug, hvorefter en mere en vild fight startede med lange udløb. Fisken ville bare ikke overgive sig. Efter lidt tid lagde jeg hånden på hans skulder, for han var helt stille. Han dirrede helt. – Jeg kan ikke mere far, du skal overtage, sagde han… – Er du sikker spørger jeg. – Helt sikker far, svarede han.

– Med disse ord overtog jeg stangen, og jeg var rædselsslagen for at miste hans fisk. Efter en del tovtrækkeri frem og tilbage lykkedes det dog at få den i nettet: High-five og krammer. Det var en helt og aldeles fantastisk oplevelse med ham, og fedt at vi kunne dele den med Claus og Lars.

– Fisken huggede på en Snapper i hot pink og grøn på 7 gram. Det var åbenbart det, som der skulle til den dag. Fisken der var 64 centimeter er hans nye PR.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This