– En morgentur på Nordkysten i Odsherred til et af mine favorit hot-spots tæt på vores sommerhus i Rørvig gav en flot havørred på 65 cm og 3.0 kg, fortæller Peter Nielsen: – Jeg ankom ved solopgang lidt senere end mine fiskevenner, som desværre ikke havde set nogen fisk. Vi fiskede sammen cirka 1 time uden aktivitet, og derfor besluttede mine venner sig for at tage videre til et andet spot. Jeg blev dog, da jeg de sidste par gange på dette spot havde observeret store springende havørreder tæt på land. Efter to timers fiskeri uden aktivitet tog den store havørred pludselig fluen helt ude i et langt kast. Jeg kunne se dens hale, da den var oppe i overfladen lige efter hugget, og vidste da at det var en stor fisk. Den gav en vild fight på min klasse 6 fluestang med flere lange og dybe udløb. Efter en del fotos af den store havørred og en meget glad fluefisker blev fisken hurtigt genudsat, så den lever videre. 

– Havørreden blev taget på min favoritflue, der er en guldbassevariant bundet i en lang version med SSS Angel Hair i farven Alta Gold og på en lille vægtbelastet Kamasan B270 krog størrelse 10. Efterfølgende fangede jeg på samme flue endnu en pæn havørred og så flere springende havørreder på dette fantastiske spot.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This