– Den sidste måneds tid har budt på ret godt ørredfiskeri for mig, skriver Klaus Aaes fra Hvidovre Sport. – Heldigvis har jeg en anden mening om, hvordan de bedste forhold til sommerørrederne skal være end de fleste andre. Jeg kan godt lide at fiske i dagtimerne, og så gør det ikke noget, at vinden pisker ind fra vest. Så oftest har jeg pladserne for mig selv, når der er lidt bølger.

– Sådan gik det også i går eftermiddags, hvor jeg fangede min flotteste ørred i år. Ikke den største, men helt klart den flotteste. Den huggede lige i nedslaget og gav en forrygende fight i de store bølger. Den tog en Bornholmerpil som jeg havde fået af Ole Gregersen/OGP dagen før. Ole har lovet at vi får en portion Bornholmerpile i butikken til efteråret, men indtil da må vi “nøjes” med Gotlandspilen, når bølgerne går højt, slutter han.

Husk altid af tjekke vejr og vandudsigt for at optimere dine chancer på havørredturen. Det kan du lære mere om, hvordan man gør, i denne video på Fisk & Fris YouTube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This