– Søndag morgen var min gode ven Dan og jeg afsted på havørred tur på Sydsjælland, fortæller Mads Kentov. – Vi ankom tidligt på pladsen, og var fulde af forventninger. Ved solopgangen startede fiskeriet, og fiskene blev aktive. Vi startede nu med at fiske strategisk, hvor Dan fiskede med bombarda, og jeg fiskede med en Salty inline gennemløber for at give fiskene flere valg.

– Jeg fik hurtigt et godt hug og mærkede to tunge hovedslag, hvorefter fisken var væk igen, Øv! Nu var der gang i “den”, og kort tid efter var der igen bud efter min agn. Denne gang var det en bedre fisk, som kom i nettet. Nu var det allerede en god morgen! Dan skiftede hurtigt til gennemløber, og fik hurtigt et hug lige efter, men den ville ikke med ind. Vi havde en stor stime fisk inde og 2 sekunder huggede en god fisk, og denne gang ville den heller ikke være med, så den smuttede igen fem meter fra mig. Vi havde flere kontakter og godt med action. Og så kom der lige denne gode fisk forbi, som gav en “rigtig” fight samt gik dybt med kræfter bag. Det var helt perfekt, og vi sluttede vores morgentur ikke så længe efter.

Har du selv fanget en flot kystørred på en kystagn fra Westin så husk, at du kan være med i Westin Kyst Cup 2021 og vinde flotte præminer. Der er også en flot lodtrækningspræmie, som du kan vinde, uanset om din fisk er stor nok til at blande sig i top 3.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This