– Forleden var en af de dage, hvor man begynder at tro på alle de forskellige myter om magiske væsner, skriver Mads Davidsen, der er prostaffer for Savage Gear. Jeg havde besluttet mig for at tage på kysten, men pga vejret ville jeg først afsted hen på eftermiddagen.

– Jeg startede ud på en plads, som jeg ikke havde fisket før, men syntes den så spændende ud på Google Maps. Der var dog ingen liv, men jeg var ikke i tvivl om, at pladsen skulle have et skud mere en anden god gang. Til sidst endte jeg så ved en plads, hvor jeg havde fisket et par gange før. Det var en kæmpe område, hvor fiskene kunne være over det hele, så her skulle der bare fiskes hen over noget vand.

– Pludselig så jeg, at jeg havde en okay fisk med efter agnen helt ind til stangspidsen, men ellers skete ikke det store. Men efter et par timer tog jeg et kast bagud lige hen over det, jeg havde gået på. Omtrent 15 meter ude i kastet rejste der sig en kæmpe bølge, og så faldt hugget ellers. Med det samme kunne jeg se, det var fisken, som jeg troede var en myte – en kæmpestor, tyk og fed overspringer. Den startede fighten ud med at ligge og rulle rundt i overfladen. Jeg sænkede stangen og lagde noget pres på den, for at få den til og lade være med og rulle rundt – og det lykkedes. Straks efter kom fisken drønende hen foran mig, og der kunne jeg et splitsekund se, hvor stor den var. Nu begyndte mine knæ at ryste en smule.

– Efter et par gode tunge udløb og lidt svømmen frem og tilbage, kom den hen mod mig – og i første forsøg fik jeg den i nettet. Selvom jeg stod helt alene, fik jeg vist jublet en smule over fisken, der var 4,6 kg og 74 cm. WOW – sikke en fisk. Efter et par billeder fik den sin frihed igen, for sådan et pragteksemplar af en fisk hører til i vandet og ikke på køkkenbordet. Havørreden huggede på en 12 grams Savage Gear Zerling i farve i motoroil.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This