– Jeg har været rigtigt meget ude den sidste tid, og har koncentreret mit fiskeri i et bestemt område på Sydsjælland med forholdsvis lavt vand, hvor temperaturen i vandet er rimeligt høj, siger Martin Bosen. -Dette har gjort, at der er rigtigt mange hornfisk samlet på spottet men også mange havørreder. Jeg har lagt mit fiskeri meget omkring vandskiftene, hvor jeg næsten har kunnet “sætte uret” efter, hvornår havørrederne huggede, og denne tur var ingen undtagelse. Jeg kunne se at en flok hornfisk gik efter mit blink, men imellem dem kom denne “sølv torpedo” buldrende og knaldede hårdt til mit blink. Jeg havde en fantastisk sjov fight med denne skønhed, som var i god kondition og gudesmuk. Jeg var gået langt ud pga meget lavt vand, så målt blev den ikke hvilket i bund og grund også er ligegyldigt: Fisken havde reddet min dag og efter et hurtigt billede blev den sat fri, så den kunne vokse sig større.

– Havørreden huggede på en Shootingstar fra sixtylures i grøn/sølv. Vandskiftet gav yderligere 3 havørreder inden for en lille halv time. Har man tålmodigheden til at afkroge en masse hornfisk imellem havørrederne, er der masser af fine ørreder at fange pt. Denne taktik har den senneste uges tid kastet ca 35-40 havørreder af sig imellem rigtigt mange hornfisk. Flere af dagene har jeg taget to ture om dagen omkring vandskiftene, slutter han.

Som beskrevet ovenfor er det vigtigt at have styr på vejr, vind og ikke mindst vand. Se hvordan tjekker alle disse ting inden turen i denne video på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This