– Vi har lige været på Omø og tog det sidste aftentræk på en ny plads, lyder det fra Rune Ramshøj Jensen. – Kort efter vi gik i vandet, mødte vi nogle lokale, der rådede os til at finde en ny plads, for der var nemlig intet at fange her mente de, da de havde set to sæler hygge sig.

– Alligevel valgte vi at fiske videre, og kort efter så jeg en fisk springe 10 meter fra mig helt inde under land. Jeg kastede hurtigt derover og fik med det samme hug fra en lille undermåler. Den blev forsigtigt afkroget, hvorefter jeg lagde et nyt kast det samme sted. Denne gang fik jeg et mere kontant hug fra en fisk, der vidste, hvad det store haleror skulle bruges til. Havørreden var 57 cm og vejede 2 kg. Den blev taget på en OLR-wobler kort efter solnedgang. Mens jeg afkrogede fisken, tog makkeren en på 45 cm på samme plet.

 

Grejxperten

 

    Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This