– Lykken ligger derude, hvor virkeligheden svarer til forventningerne, har Troels Kløvedal en gang sagt. Sådan lyder det fra Kim Nørgaard Kruse. – Jeg vil ikke lige frem sige, at jeg forventede at finde fiskelykken denne eftermiddag, men jeg var alligevel forholdsvis sikker på at der var fisk. Jeg havde siddet hele weekenden og misundeligt fulgt med på diverse sociale medier, mens folk fangede flotte fisk til Seatrout Open. Selv kunne jeg ikke selv denne weekend, så jeg måtte hurtigst muligt finde et par timer efter arbejde her et par dage efter.

– Jeg havde set, at vandstanden sagde op til 70 cm over normalen, og vejrudsigten lovede omkring en 7-8 m/s. Netop disse forhold er perfekte storfiske forhold for et af mine ynglingsspots. Og ganske rigtigt: I første kast napper jeg en fin havørred på en 45-47 cm. Så var jeg godt i gang.

– Hvad jeg dog ikke havde forventet var, at jeg ti minutter senere kunne lande en rigtig flot blankfisk på 60 cm, som havde hakket hårdt til 60Lures Skinz i 16 gram. Fisken blev genudsat, da den var perfekt kroget i saksen. Min fiskelykke var total, og den værste jalousi over at have misset STO var væk. Jeg gik og fiskede langsomt op ad kysten, for der var jo fisk her i området, og kun en 20 meter længere fremme får jeg et meget roligt hug, men mærker hurtigt, at det også er en stærk fisk. Efter en god fight med flere udløb netter jeg en 58’er fyldt med mærker efter garn. Den røg med hjem og bliver til næste weekends påskefrokost. Jeg sluttede eftermiddagen med en undermåler. Alt i alt en fantastisk fisketur, og min taknemmelighed beror på Troels Kløvedals flotte beskrivelse af, hvordan han lærte at finde lykken ved at sætte passende forventninger. Alle fire fisk blev taget på 60Lures Skinz i 16 gram, og hvis du vil læse mere om mine tanker fra de danske kyster så find mig på Instagram.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This