– Finn Pind og Stripper er en rigtig god kombination til havørred, siger Rene Hansen. – Det har jeg snart fisket med de sidste tre uger, og det har givet havørred. Lørdag morgen blev en heldig morgen. Da jeg ankom til kysten, var der makrelstimer under land, og de er jo meget sjove at fange, men det var ikke det, målet var. De forsvandt heldigvis ret hurtigt, og så kom Stripperblinket for enden af linen.

– Der skulle ikke gå lang tid, inden de første hug kom. En fordel med Stripperen er, at den kan vendes, så den snurrer rundt, men den ville havørrederne ikke være med på denne morgen, så jeg vendte blinket på ret køl igen. Den kaster i øvrigt som en død høne, når den fiskes normalt, men den fisker godt.

– Endelig kom hugget så lige ude på kanten af revet. Den sprang fri af vandet i håbet om at vriste sig løs, men den var kroget godt og kunne nettes nogle minutter efter. Havørreden var 57cm, og blev taget på en 22 grams hvid/sort stripper samt min stang – “Finn Pind” – der er håndbygget af Finn Sommer Jensen på en MHX klinge 9” med titanium øjer, carbon håndtag og screwdown hjulholder. Stangen er en sand kastekanon. Som hjul bruger jeg et Daiwa Certate str. 3000, slutter han.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This