– Juni markerer normalt for mit vedkommende startskuddet til åfiskeriet, men i fraværet af nedbør, havde jeg planlagt en sidste tur til kysten forleden, fortæller Murad Murad. – Dagens fiskeri var strategisk planlagt. Der skulle besøges tre udvalgte pladser. De to foregående dage havde været kølige, og dagen bød på kraftig overskyet vejr samt pålandsvind på de valgte pladser. Jeg afventede til vandvendingen fra lav til høj indtræf og startede mit fiskeri på den første plads.

– Vindstyrken var lavere end prognoserne havde lovet, og vandet så roligt ud – næsten for roligt. Det var faktisk stadiet lige inden spejlblankt vand. Jeg valgte at rigge min Sage Z-axis klasse 3 stang til, da den havde en flydeline, hvilket var perfekt til forholdene – og så startede jeg mit foretagende. Til min overraskelse så jeg en fisk springe fri af vandet, hvilket gav et kæmpe boost af selvtillid, men fiskene ville ingenting. Tre timer og 4 kilometer vand senere huggede denne skønhed på min lille “insider insekt” flue dog. Fluen kan ses på Instagram her, slutter han.

Husk, at vi har har en hel masse spændende artikler om fiskeri efter havørred på kysten, som du kan læse i Fisk & Fris artikelarkiv lige her.

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This