– Jeg startede fiskeriet klokken 18 i Ribe Å, siger Dennis Rasmussen. – De første fire timer skete der intet, men omkring klokken 22.15 kom en god fisk op og indtog en af standpladserne på strækket. Jeg ventede i 10-15 minutter, før jeg kastede en lille brunlig flue, som landede perfekt. Havørreden tog hårdt, men gjorde ikke meget af sig i starten. Efter et minut valgte fisken dog at springe 1 meter ind igennem sivene på modsatte brink og slap fluen…

– Fuck, tænkte jeg, hvorefter den lige fik et minut til falde til ro. Og så fik jeg ellers benene på nakken. Da jeg kom frem til åstedet for det helt store spring, lå fisken der til mit store held endnu… Det var en flot fisk på 73cm og 4,5-5kg, som kom til syne, da jeg fik løftede den op af sivskoven. Hvor heldig kan man være? Knæk & bræk derude.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

Fuldmåne ved Ribe Å

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This