– Min kammerat Benjamin og jeg cyklede forleden ned til åen for at fange lidt bækørreder, skriver Asbjørn Skovmand til Fisk & Fri. – Da vi kom ned til åen, står Benjamin og fiskede i et perfekt bækørred hul. Jeg stillede mig ved siden af ham og tog et kast, og midt ude i åen bed en 45cm havørred pludselig på spinneren. Efter en hurtig genudsætning, gik vi glade videre. Jeg sagde til Benjamin, at vi lige skulle prøve at gå lidt opstrøms, fordi at der vr et godt hul. Her kastede jeg spinneren over mod modsatte brink, og mens den svingede hen over åen, så jeg en stor havørred svømme ud fra grøden, hvorefter den tog spinneren. Jeg skyndte mig at råbe til Benjamin – ”Jeg har en stor fisk”. Brinken var ca 1.5 meter høj, så benjamin måtte hoppe i åen for at få fisken landet. Men det lykkedes, som du kan se på fotoet ovenfor.

 

Owner

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This