– Jeg har netop været på makreljagt på Egernsund en varm juniaften med min mand, skriver Vicky Andersen. – Efter at have fanget 15 makreller og klokken var gået hen og blevet 22:30 på en hverdag, hvor den stod på arbejde dagen derpå, begyndte min mand at pakke sammen. De indfangede fisk skulle jo også renses inden sengetid. 

– Som i alle kender det, skal man jo lige have et sidste kast inden hjemturen. Og som sagt – så gjort. Jeg har næsten halet med mit makrelforfang helt ind med et Savage Gear Seeker ISP blink(flou UV red Black) hængende i enden af mit ophæng, da jeg pludselig tror, at jeg får bundbid. Jeg giver et lille modhug, og mærker pludselig, at der noget stort for enden af min line. Jeg går en smule i panik, for jeg har intet net med og min mand er oppe ved bilen. Jeg får fisken kæmpet ind til broen, hvor jeg står, og løfter stangen forsigtigt op, samtidig med at jeg griber makrelkrogene længere nede med venstre hånd, hvorpå jeg løfter fisken op på broen. Det stunt gav en 60 cm og 2,8 kilos super flot ørred.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This