– Weekenden stod på ren fiskeri og hygge i forbindelse, at med Svendborg Sportsfiskerforening holdt en lille hyggelig fiskekonkurrence, fortæller Teis Nielsen: – Lørdag morgen klokken 6 slog Team Bro hovederne sammen og gik imod vandet. Efter et par timers søgen kom der endelig et hug, og det viste sig at være en rigtig flot, tyk ørred på 49 cm, som efter middagsindvejningen lå nummer 2. Det blev til en måls fisk mere og min bror fik en lille. Desuden havde vi begge haft nogle fine tilbud, som vi ikke lykkedes at få mere ud af. Min fisk endte på en 4 plads efter aftenens indvejning.

– Søndag morgen mødes vi samme sted i håbet om, at der også var en god fisk til min bror. Det endte dog med, at det var mig, der igen stod med fisk på krogen, og det var endnu en på 49 centimeters, som dog ikke var helt så tyk som den første.

– Timerne gik, og vi nærmede os sidste chance for ny indvejning, så vi blev enige om at give en sidste plads et skud for at få en god fisk. Vi startede fiskeriet på pladsen, og min bror fik igen lov til at gå foran. Og mens jeg lige ventede på, at han fik gået de første par skridt, tog jeg et hurtigt kast den anden vej – og smask…

– Sillingen var blevet taget, og helt ude i kastet der kom fuld flex samt tunge hovedryst. “FIIIIISK, OG DEN ER GO!!” Efter en intens fight med nogle gode udløb og et lille spring gled en smuk og tyk 55 cm fisk hen over netkanten. Herefter kom et lille jubelbrøl kom ud af munden på mig – akkompagneret af et lettet og befriende suk efter en stor forløsning efter 22 timers intenst fiskeri endelig gav pote. Afsti-afsted til indvejningen, og det endte med, at fisken fik en fin 2. plads til konkurrencen. Alt i alt et hyggeligt arrangement og en dejlig weekend med masser frisk luft.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This