Sisse Wellejus Hansen, en gammel gymnasieveninde, kontaktede mig for et par uger siden, fortæller Linda Høegh. – Hun havde set på Facebook, at jeg fiskede og ville spørge mig, om jeg ville guide en japansk forretningsforbindelse Yoshitaka Shibatani, som er passioneret lystfisker. Man kan jo ikke være i Danmark – særligt på Fyn – uden at fiske. Da jeg (endnu) ikke er uddannet fluefisker, var jeg nød til at spørge om hjælp fra min søde kæreste, Sune Nielsen, som jo godt kan håndtere en fluestang.

– Søndag morgen mødtes vi derfor alle fire på Vestfyn, og imens vi tre lystfiskere gav os i kast med de fynske havørreder, så sørgede Sisse for, at frokosten var klar lidt senere. Jeg kastede, og da blinket ramte vandoverfladen, sprang en fin blank ørred op. Jeg kastede igen samme sted, og vupti så sad den fine fisk på billedet der. Men jeg havde en fornemmelse af, at det ikke var den samme, som jeg havde set, så jeg forsøgte samme sted igen. Og ganske rigtigt – så var der flere fisk. Den næste var lige omkring målet og blev genudsat. Jeg fiskede lidt videre det samme sted, men fandt ikke flere, selvom jeg havde en fornemmelse af, at der stod flere.

– Vi havde alle kontakt til havørreder, men jeg var den eneste, der fangede noget den dag. Spørgsmålet er så, om jeg behøver at lære at fluefiske, og heldigvis havde Yoshitaka på egen hånd fanget en fin havørred dagen før. Sisse sørgede for en lækker frokost, inden vi var nød til at køre hjem, så det var en super hyggelig formiddag i rigtig godt selskab.

 

Jans Lystfiskershop

 

Fisketuren bød også på en dejlig frokost i det grønne.

På fisketuren blev der også tid til en dejlig frokost i det grønne.

 

Klar med fluestængerne

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This