Kim Christoffersen ligger ikke på den lade side for tiden, og på begge hans to sidste ture, har han fået flere fine fisk:

– Først havde jeg en super dag, hvor jeg startede klokken12 og sluttede klokken 15, da jeg skulle køre min søn til hans efterskole, beretter han. Her fik jeg fem op til 60cm. Jeg havde en del kiontakter Jeg havde mange kontakter, men jeg måtte prøve mig frem med forskelige agn, før de blev hængende. Det viste sig, at rød/sort 3D Sticklebait Pencil var lige sagen den dag, men der skulle dog arbejdes før det lykkes med lange spinnestop. Da de først tog den, var den meget tæt på bunden.

– Min næste tur var også en eftermiddagstur. Jeg fandt hurtig nogen fisk, hvoraf mange dog var farvede, hvilket kom lidt bag på mig. De fleste gav dog en god fight, og alle fiskene blev igen taget på en Savage Gear 3D Sticklebait Pencil på 10 gram – bortset fra den mindste, som blev taget på et 12 grams Seeker blin, slutter han.

 

 

Hvidovres Sport

 

Endnu en flot havørred til Kim Christoffersen taget på Sticklebait Pencil

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This