– Jeg var kommet ud til åen klokken 17:00, beretter Rene Nielsen. – Her startede jeg på et stræk, hvor jeg to dage før havde tabt en stor fisk. Jeg fiskede langt ud på strækket, hvor jeg pludselig ser en buk, der står på modsatte side af åen. Den står og skraber geviret op af et træ, efter cirka 10 minutter, hvor jeg bare står og nyder synet af dette herlige dyr, går den helt uforstyrret af mig roligt videre. Jeg vælger at tage videre til et nyt stræk, da der ikke har været tegn på fisk her.

– Næste plads fisker jeg ikke længe på, før jeg rejser en stor bølge efter spinneren. Fisken følger efter, indtil jeg ikke kan holde spinderen væk fra sivkanten. Jeg fisker på fisken i cirka 30 minutter mere, men kan ikke rejse fisken igen. Jeg vælger at gå videre til næste standplads. Efter første kast på pladsen rejser jeg fisken – og denne gang hamrer den til! Efter en relativ kort fight med et par spring og et par gode udløb kan jeg nette fisken, som er 70cm og 4,3kg. Jeg må erkende, at jeg har haft en fantastik sæsonstart med en laks den 17 april og nu denne flotte majspringer. Alt sammen blot på nogle få ture. Så forventningerne er høje til resten af sæsonen. Knæk & Bræk.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This