– Jeg er nu bosat i Nordjylland, og der er jeg godt nok på udebane, så når muligheden byder sig, sniger jeg mig tilbage til Sydfyn, hvor mit fiskehjerte høre hjemme. Sådan lyder det fra Jim Müller. – Dagen startede ud med regn og 10 m/s lige i pæren. For enden af linen sad en Kobberbassen som ophænger med en SG Zerling yderst. Denne kombi er i min bog det farligste agn valg pt – ikke på grund af agnens mærke, men på grund af farverne og gangen. Jeg fiskede med min fiskemakker Hippie Lars, som er en super dygtig fluetøs, hvis man spørg ham selv.

– Det ingen hemmelighed, at jeg går meget op i og tale fluetøser ned, men han har dog ofte givet mig baghjul… Denne dag ville skæbnen dog noget andet, for jeg fik en masse målsfisk og undermålere på det første spot. Heldigvis fangede Lars ikke noget på her, og det passede mig rigtigt godt. På det andet spot var der lige så mange fisk, men der var også mange små og store faldere i mellem – bl.a. den på billedet ovenfor. Den hamrede som et godstog på blinket og heldigvis ikke på fluen. Nogen vil kalde den en fjordfisk, og den havde løse skæl samt var OK blank. Men en overspringer var det i hvert fald slet ikke. I min optik er det nok en falder, der har været tidligt oppe og kommet sig rigtigt godt. Jeg kalder sådan en for en kondifalder…

– Jeg fik givet fluetøsen en kæmpe røvfuld, og jeg fik lov til at lave fisken om aftenen, så der var helt igennem en perfekt dag. Sydfyn er bare det sted, hvor jeg er heldigst. K & B fra Bonderøven.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This